Recenzia na album Toast To Our Differences - Rudimental

By LukeyLB - marca 04, 2019

Horúca novinka, ktorú si okamžite zamilujete. Album, ktorý rozprúdi a roztancuje každú párty. 



Rudimental prichádzajú so svojou novinkou, ktorá vám rozpumpuje krv v žilách. Toast To Our Differences je celý postavený na bubeníkovi a basgitaristovi, ktorí tvoria základ skupiny. Projekt obsahuje šestnásť skladieb, ktoré vás majú nakopnúť a prebudiť vo vás parketového leva.

Rudimental je švédsko-anglická skupina, ktorá svoju tvorbu radí do rytmu a žánra Elektro. Myslím si, že sú perfektnou kapelou pre ľudí, ktorí majú radi tanečnú hudbu. Zdá sa mi, že sa nechali inšpirovať interpretmi ako sú Calvin Harris a Major Lazer, čo je veľkým paradoxom, pretože na albume sa podujala skupina Major Lazer


Každá skladba obsahuje jedného až troch hosťujúcich spevákov. Úprimne, príde mi to už nasilu, aby sa toľko interpretov „napchalo“ do jednej veci. Občas je vhodné zvoliť jednoduchosť a minimalizmus, ktoré, bohužiaľ, tento album neobsahuje a nemá. Vyzerá to, že sa snažili práve týmto osloviť čo najviac poslucháčov. Zvolili toľkých hosťujúcich spevákov, aby sa „poistili“ a zároveň zvýšili počet fanúšikov, sledovanosť a rozšírenie do sveta. 

Album je síce novinkou roku 2019, no obsahuje aj pesničky a projekty z roku 2018, 2017, ktoré dobre poznáme, pretože sú rádiovými hitmi. 


Ako som už spomínal, je tu neuveriteľne nespočetné množstvo hosťujúcich spevákov, ako sú: Anne - Marie, Jess Glynne, Rita Ora, Macklemore a mnoho iných zaujímavých a úspešných spevákov, ktorí majú svoje miesto na albume.

Toast To Our Differences je titulný song. Táto pesnička zjednocuje a spája všetkých ľudí na svete. Myslím si, že mala byť uvedená pred letom, alebo počas letných dní, pretože rytmy pesničky nás zanášajú do letných destinácií. 


Nasleduje These Days, prevažnú časť songu obsadilo piano. Úžasne spojenie a zjednotenie interpretov Jess Glynne, Macklemore, Dan Caplen a skupiny. Fantastické zosynchronizovanie, ktoré vynieslo na vrchol túto pesničku. Jednoznačne môžem povedať, že toto je mojím veľkým a aj celkovým favoritom celého albumu.


Wack Alone je ďalšiu skladbou na Toast To Our Differences. Vyzerá to tak, ako by sa Tom Walker inšpiroval anglickým spevákom Rag’n’Bone Man. Pretože Tom používa robustnú tóninu, ktorá opakovane klesá a potom následne stúpa. Presne ako Rag’n’Bone Man

Moje záverečné hodnotenie: určite tento album odporúčam. No asi najviac počas letného obdobia. Myslím si, že keby skupina projekt ešte o pár mesiacov odložila a vypustila by ho do hudobného sveta pred letom, tak by niektoré songy zvalcovali mnohé letné rebríčky. Preto by som tento album ešte na nejaký čas odložil a vytiahol ho pred letom, ba až v lete, kedy vám dodá tú správnu letnú náladu, a taktiež letnú zábavu plnú skvelých párty. 

Krásny, slnečný a radostný deň. LUKEY 

  • Share:

You Might Also Like

0 Comments