Movie album - Fifty shades freed

By LukeyLB - novembra 25, 2018




Tento mesiac máme nielen pohodový, ale aj filmový mesiac. Dnes som si pre vás opätovne pripravil ďalšiu inšpiráciu na filmový večer, taktiež aj na úžasné, rytmické pesničky, ktoré dodali filmu ešte väčšiu hodnotu, šarm a dramatickosť. Článok, ktorý som si pre vás dnes pripravil, je skôr pre staršiu vekovú skupinu, kategóriu. No čo sa týka samotnej hudby, ktorá sa nachádza vo filme, myslím si, že je vhodná pre všetky vekové skupiny. Poviem vám, že som dosť premýšľal, či zvolím a uverejním tento album, soundtrack. Pretože veľa ľudí tento film dehonestuje. No myslím si, že by bola veľká škoda neposunúť ďalej také úžasné skladby. Dokonca si myslím, že aj film nie je až tak zlý, a taktiež si myslím, že nie je dehonestujúci. Myslím si, že album nám pekne obohatí rubriku Movie album.

Ako hovorím, Movie album bude obohatený o ďalší článok, a to k filmu Fifty shades freed (Päťdesiat odtieňov slobody), respektíve ide o soundtrack k tomuto filmu. Rád by som vedel, či ste tento film videli, alebo ste čítali knihu? Môžete mi dať vedieť do komentára, a taktiež by ma zaujímal váš názor na film a vaša najobľúbenejšia pesnička. Rád si to všetko prečítam. Musím vám povedať, že jedna vec mi na celom filme vadí, a to herci. Neviem prečo, ale sú mi neskutočne nesympatickí, okrem Rity Ora, ktorá je tam bezkonkurenčne nádherná. No čo jednoznačne musím uznať, tak zbožňujem pesničky, ktoré sú tam. Neskutočne dobre zvolené piesne, aj čo sa týka vloženia do danej časti, úseku filmu. Táto tretia časť ma asi najviac zo všetkých častí baví a myslím si, že aj dejovo je najlepšie spracovaná.


Capital Letters - Hailee Steinfeld x BloodPop®, For You (Fifty Shades Freed) - Liam Payne & Rita Ora, Sacrifice - Black Atlass featuring Jessie Reyez, High - Whethan & Dua Lipa, Heaven - Julia Michaels, Big Spender - Kiana Ledé featuring Prince Charlez, Never Tear Us Apart - Bishop Briggs, The Wolf - The Spencer Lee Band, Are You - Julia Michaels, Cross Your Mind - Sabrina Claudio, Change Your Mind - Miike Snow, Come On Back - Shungudzo, I Got You (I Feel Good) - Jessie J, Ta Meilleure Ennemie (Pearls) - Samantha Gongol (of Marian Hill) featuring Juliette Armanet, Deer in Headlights - Sia, Diddy Bop - Jacob Banks & Louis the Child, Love Me Like You Do (Fifty Shades Freed Version) - Ellie Goulding, Freed - Danny Elfman, Seeing Red - Danny Elfman, Maybe I’m Amazed - Jamie Dornan , Cross Your Mind (Spanish Version - Sabrina Claudio, Pearls - Samantha Gongol (of Marian Hill). Máte v tom rovno zahrnutých aj interpretov. Tento film je veľmi bohatý na hudobnú tvorbu, neskutočne veľa pesničiek obsahuje. 


Moja najobľúbenejšia pesnička z celého albumu, je pekná a zaujímavá verzia Love Me Like You Do (Fifty Shades Freed Version) - Ellie Goulding. Vždy mi navodí po celom tele zimomriavky a myslím si, že je to aj zámerne tak zvolené. Určite nemôžem nespomenúť ešte dve skladby, a to pesničku For You od interpretov Liam Payne & Rita Ora. Mimochodom, herečka a aj speváčka, ktorú som vybral z celého filmu a soundtracku je Rita Ora, ktorú neskutočne zbožňujem, je veľmi pekná a má famózny hlas. Druhá pesnička, ktorú som nemohol vynechať, sa nazýva I Got You, ktorú prespievala talentovaná speváčka, interpretka, ktorá má zlato v hrdle - Jessie J

Ešte som zabudol poslednú vec zmieniť podľa môjho ťaháku, a tou sú herci, ktorí sa podujali na filme. Herci, ktorí sa zúčastnili filmu, sú nasledovní: Dakota Johnsonová, Jamie Dornan, Rita Ora, Eric Johnson, Arielle Kebbel a mnoho iných, kebyže ich tu mám všetkých vypísať, tak by sme tu boli do zajtra. 

Myslím si, že propagácia k filmu bola veľmi veľká, dokonca v každom odvetví. Myslím si, že medzi nami nie je nikto, kto by tento film nepoznal aspoň z rozprávania, minimálne podľa názvu. 

Nakoniec som veľmi rád, že som zvolil tento album, pretože si myslím a budem to stále pripomínať, že tento soundtrack k filmu, je jeden z tých kvalitných a dobrých albumov, ktoré obsahujú famózne a jedinečné pesničky 

Kde som CD kúpil:

Rita Ora článok:

Prajem vám pekný deň a filmový pohodový večer. LUKEY 

  • Share:

You Might Also Like

0 Comments