Pohodová hudba 21 - Adele

By LukeyLB - novembra 11, 2018




Aký by to bol mesiac november bez rubriky Pohodová hudba. Jeseň nám beží v priamom prenose a vytvára nám krásnu a farebnú kulisu. Preto som sa rozhodol pokračovať v rubrike, pretože pohody a relaxu v dnešnej dobe nikdy nie je dosť. Tento mesiac som si pre vás pripravil ešte viac pohodovú hudbu, ktorá vám vytvorí tú správnu pohodovú, uvoľňujúcu a relaxačnú atmosféru v týchto upršaných dňoch. Myslím si, že album, ktorý som si dnes pre vás pripravil, nám všetkým zlepší náladu a dodá veľa radosti a energie, pretože sama interpretka je taká, dokonca to z nej neskutočne vyžaruje a myslím si, že z nech srší aj veľa pohody a presne to potrebujeme v tejto rubrike, veľa pohody a relaxu.


Album, ktorý som si dnes pre vás pripravil, je album 21 od famóznej, talentovanej interpretky Adele. Myslím si, že tento album je srdce Adele, pretože vložila do albumu veľký kus jej samotnej, a taktiež neskutočne veľké množstvo emócií a pocitov. Celkový pohlaď na album mi príde taký pohodový a veľmi ukľudňujúci, taktiež mám z celého albumu dobrý pocit. Tento album nájdete taktiež v rubrike recenzia. Link budete mať pod článkom. Adele je pre mňa interpretka, ktorá je vyslovene vhodná na jesenné obdobie. Z jej hudby ide veľa pohody , aj keď jej hlas je mocný a silný, vždy ma dokáže zmotať tak, že ma prinúti vypnúť okolitý svet a prejsť do pohody a relaxu. Do komentára mi napíšte, ktorý interpret, interpretka alebo skupina je tá vaša, ktorá vás automaticky navnadí na pohodu a relax. Rád si to prečítam a inšpirujem sa. 


Najviac pohodová pesnička celého albumu je Rolling In The Deep. Je to práve jedna z tých skladieb, do ktorých Adele vložila veľký kus seba. Samozrejme tento album obsahuje aj iné pesničky, ktoré sa hodia do pohodovej hudby, preto som vybral tento album do rubriky, lebo si myslím, že bez tohto albumu by to nebolo ono, dokonca neviem, či mi práve pri Adele nenapadla rubrika.

Moja ďalšia inšpirácia na pohodovú jeseň, ktorú aplikujem v realite, je vymenenie, pretriedenie šatníka na jesenné, teplé a príjemne pohodlné oblečenie. Jeseň zbožňujem aj kvôli móde, pretože sa dajú veci vrstviť a vytvárať zaujímavé a jedinečné outfity, ktoré vás refrešnú. To neznamená, že keď je jeseň, tak musíte nosiť nudné tmavé oblečenie, práve naopak, noste kreatívne a zaujímavé. Vymyslieť si v hlave pár jesenných outfitov, ktoré si naskladáte, navešáte vedľa seba. Myslím si, že táto pomôcka vám dostatočne pomôže na to, aby ste sa mohli pripraviť a prežiť jeseň štýlovo a teplo, a taktiež vám skráti ranné kombinovanie a hľadanie oblečenia, ktoré, povedzme si na rovinu, niekedy trvá viac, ako si myslíme. 


Môžeme sa vrátiť späť k albumu 21 od Adele. Mojím jesenným klipom celého albumu je ten k pesničke Someone Like You. Klip a skladba, ktorá vám dodá zimomriavky po celom tele. 

Aj v tomto článku som si pre vás pripravil bonusovú jesennú pesničku, a taktiež bonusový album, ktorý vám vyčaruje ešte viac pohody a relaxu. 

Pohodová skladba, bonusová, ktorú som si pre vás pripravil, sa nazýva I'll Never Love Again 
od interpretov Lady Gaga, Bradley Cooper, k filmu A Star Is Born. Boli ste už na tom v kine? Môžete mi do komentára napísať vaše pocity, myšlienky k filmu a pesničke a vašu najobľúbenejšiu skladbu z filmu. 

Ako bonusový album som vybral všetky albumy od interpreta Elvisa. Taktiež jeho album nájdete na blogu v minuloročnej rubrike Pohodová hudba, link ako vždy pod článkom. 

Kde som LP kúpil: 

Adele články: 

Elvis články: 

Prajem vám pekný a pohodový deň, plno radostí a relaxu. LUKEY 

  • Share:

You Might Also Like

0 Comments