Recenzia na album Ora - Rita Ora

By LukeyLB - januára 07, 2018




Zimné prázdniny mám docválali do konca. Preto by sme tieto pohodové a oddychové prázdniny, plné radosti a zážitkov, mohli ukončiť nejakou tou recenziou. Dnes som si pre vás pripravil interpretku, ktorá v poslednom čase na sebe dosť maká či v speváckom odvetví, alebo aj vo filmovom či moderátorskom. Kľudne by som povedal aj v marketingovom priemysle, pretože je krásna a šarmantná žena. 

Dnešná celá recenzia bude o veľkolepom šarmantnom, elegantnom štýle, no jednoznačne aj o veľkom sexepíle. Nemôže byť to nik iný, ako interpretka Rita Ora a jej fenomenálny album Ora. Tento album obsahuje veľa energie a šarmu, ktorých má Rita až na rozdávanie. Tento album je vhodný na každú príležitosť vo vašom živote. Neskutočne dobre poskladaný album a tie piesne v albume, samé vzrušenie a elán. 


Ako hovorím, na albume sa nachádzajú kvalitné pesničky, a to sú: Facemelt, Roc the Life, How We Do (Party), R.I.P., Radioactive, Shine Ya Light, Love and War, Uneasy, Fall in Love, Been Lying, Hello Hi Goodbye, Hot Right Now, Crazy Girl, Young, Single & Sexy, Meet Ya. 

Pesnička, ktorá má najviac baví a ktorá zároveň reprezentuje celý album, je How We Do (Party). Táto pesnička je úžasná, energická. Úplne sa stotožňuje s nápisom a jednoznačne je vhodná na poriadnu párty. 

Na albume sa podujali aj iní interpreti, ako je: Tinie Tempah, J. Cole, Will. I. Am, DJ Fresh, ktorí doplnili úžasný výkon a príjemnú atmosféru. 

Klipy k jednotlivým pesničkám, ktoré Rita vydala, vystihujú celkovú podstatu celej piesne. Príde mi, že pieseň ku klipu, je ako scenár. Zároveň sú šialené, ale aj elegantné, presný obraz Rity.


Jej letné festivalové koncerty sú zážitkom na celý život. Na pódiu ukáže svoje ladné, no presné tanečné pohyby. A samozrejme úžasný spevácky výkon, ktorý obsahuje plno energie a šarmu. 

Tento album jednoznačne odporúčam na letné párty, letné zážitky s priateľmi. Dokonca je vhodný na cestovanie.

Rita Ora pracuje na novom albume, ktorý už vyjde čoskoro. Pár pesničiek nám už vypustila von, aby sme sa naladili na jej hudobnú vlnu. Môžeme sa tešiť aj na soundtrack k tretiemu pokračovaniu Fifty Shades, o ktorý sa postará Rita v spolupráci s interpretom Liamom Paynerom, ktorý si môžete vypočuť už na Youtube.

V stredu sa môžete tešiť na novú rubriku, ktorá nás bude sprevádzať na blogu až tri mesiace. Samozrejme Recenzie a CD, LP mesiaca budú. 

Kde CD kúpiť: 

Prajem vám peknú a oddychovú nedeľu. LUKEY

  • Share:

You Might Also Like

0 Comments