Recenzia na album 1000 Forms of Fear - Sia

By LukeyLB - januára 21, 2018





Dnešná nedeľňajšia recenzia sa bude niesť v duchu pohody. Pretože nedeľa je stvorená pre oddych a pohodu, ktorú cez týždeň ťažko naberiete. Nielen pohodu, ale aj veľký talent, bude obsahovať dnešná recenzia. Dnešnú recenziu ovládne interpretka, ktorá je tak talentovaná, že si dokáže napísať pesničku a dokonca si dokáže cely klip sama režírovať. O falošnom hlase ani stopa, jej hlas je čistý až vrcholovo uznávaný. No čisto na zimomriavky. 

Sami už tušíte, že to nemôže byť nik iný, ako úžasná interpretka Sia. Dôkazom je jej album 1000 Forms of Fear. Ja nemám nikdy čo dodať k tejto interpretke. Sia má dokonalý hlas, úžasné nápady, ktoré sú originálne a jedinečné. Dokáže vložiť do pesničky celé svoje srdce. Mám pocit, že ona má napaľovaný celý album skôr, ako napísané pesničky. Proste dokonalosť. Myslím si, že tento album Siu zviditeľnil viac a aj posunul omnoho vyššie. 

Na albume sa nachádzajú pesničky, ktoré sú jedným hitom za druhým. Môžeme si ich samozrejme vymenovať: Chandelier, Big Girls Cry, Burn the Pages, Eye of the Nedele, Hostage, Straight for the Knife, Fair Game, Elastic Heart, Free the Animal, Fire Meet Gasoline, Cellophane, Dressed in Black. Ako hovorím, Sia je kreatívna a originálna. 



Pesnička, ktorá má najviac baví a zároveň aj reprezentuje celý album, je samozrejme Chandelier. Žiadna iná pesnička tam nemôže byť. Pretože táto skladba posunula celý album neskutočne vysoko. Prešla celým svetom a myslím si, že nie je osoby, ktorá túto pesničku nepozná.

Ako hovorím, Sia si svoje klipy režíruje sama. Preto v nich môžeme nájsť zaujímavosť, originalitu. Samozrejme nemôžem nespomenúť úžasnú tanečníčku Maddie Ziegler, ktorá dodáva pomocou tanca emócie, ktoré piesne obsahujú. 

Sia sa hanbí vystupovať na živo. Pritom sa nemá za čo, pretože jej hlas je neskutočne zaujímavý a úžasný. Vždy mám zimomriavky. Spevácky sú jej koncerty zážitky na celý život. Ako hovorím, vždy zimomriavky.

Tento album je stvorený pre milovníka hudby. Jej pesničky vždy dodajú vašim bunkám tu správnu tóninu. Jej hudba je pre moje uši droga.

Sia nedávno vydala svoj vianočný album, ktorý jej ako vždy, vyšiel. A myslím si, že dlho nebudeme čakať na ďalší album, ktorý nás bude prevádzať našimi dňami. 

Kde LP kúpiť:
https://www.markman.sk/shop/action/productdetail/oc/3136339/product/sia.xhtml

Sia článok:
https://lukybitchlukqwas.blogspot.com/2017/11/recenzia-na-album-this-is-acting-sia.html

Pekný a harmonický zvyšok dňa. LUKEY

  • Share:

You Might Also Like

0 Comments