Recenzia na album Thank you - Meghan Trainor

By LukeyLB - decembra 13, 2017


V duchu vianočnej atmosféry sa presunieme na dnešnú recenziu, ktorá bude obohatená úžasným a zároveň príjemným hlasom. Dnešná recenzia sa nám bude krásne trblietať, ako vianočná ozdoba na mohutnom stromčeku, ktorá sa ligoce, zahreje srdce vianočnou náladou a v očiach budete mať čaro Vianoc.

Dnes som si pre vás pripravil interpretku, ktorá vie rozprúdiť krv v žilách. Jednoznačne to album Thank you potvrdzuje. Interpretka Meghan Trainor je neskutočne talentovaná speváčka, ktorá má zaujímavú farbu hlasu, ktorý vytvára výnimočne dobré tóniny. Moje bubienky nevedia, kedy majú dosť. Myslím si, že Meghan do tohto albumu napchala veľa emócií. Či už kladné, alebo záporne, ktoré sa síce bijú, no pritom vytvárajú užasnú podstatu celého albumu. 

Na albume sa nachádzajú pesničky ako: Watch me do, me too, No, Better, Hopeless romantic, I Love me, Kindly calm me down, Woman up, Just a friend to you, I Won't let you down, Dance like yo daddy, Champagne problemsAlbum obsahuje fantastických 12 skladiebMoji favoriti tohto albumu jednoznačne sú: Me too, No, Better. Meghan k nim natočila aj klipy, ktoré dopĺňajú tú správnu náladu celej piesne. 


Hlavná pieseň, ktorá reprezentuje celý album, je pre mňa Me too. Už len ten klip k pesniení  je vtipný a celý poňatý inak, hlavne originálne a jedinečne. V klipe ukázala cenu Grammy, ktorú si jednoznačne za svoj spevácky výkon zaslúži .

Na albume sa podujali aj iní interpreti, ako: Yo Gotti, Lunchmoney Lewis, ktorí prijemne obohatili tento album. 

Ak nemáte ešte kúpené darčeky, tak jednoznačne tento album môžem odporučiť. Práve preto som ako námet na fotky, zvolil balenie darčeka. Pretože tento album je krásny darček. Myslím si, že pre milovníka hudby, zberateľa CD, LP, je album pesničiek vždy pekný darček.








Prajem vám krásny advent. Plný pohody a oddychu, bez žiadneho stresu. LUKEY

  • Share:

You Might Also Like

0 Comments