Christmas TAG LUKEY

By LukeyLB - decembra 19, 2018




Vianočná atmosféra k nám prichádza z každého smeru. Nie je výnimkou ani tu, na blogu. Každý mesiac sa snažím trocha viac obohatiť, vymyslieť niečo iné a výnimočné, zaujímavé. A na to nám slúži špeciálna rubrika Tell Lukey. Dnes som si pre vás pripravil Vianočný TAG, kde som vybral pár vianočných otázok, na ktoré odpoviem. Mne to navodí väčšiu vianočnú atmosféru a vy sa opäť o mne dozviete viac informácií. Než začneme, chcel by som sa vás opýtať, či už máte vianočnú atmosféru a vianočný stromček. Kľudne sa môžete vypísať pod článok do komentára. Rád si to prečítam a odpíšem vám. Taktiež ma môžete sledovať na Instagrame, kde som pod menom lukey_lb. Pridávam tam ostatné fotky, ktoré na blogu nie sú, a tiež sa snažím byť aktívny na story. A pre tých čo nemajú Instagram, tak je aj Facebook, stránka LukeyLB. Všetky linky vám vypíšem pod článok.


Dosť bolo sociálnych sietí, myslím si, že sa môžem do toho pustiť. Vybral som pätnásť vianočných, náhodných otázok, ktoré sa týkajú nie len hudby, ale sú to aj všeobecne vianočné otázky. Posnažím sa na ne v krátkosti a stručne odpovedať. Pohodlne sa usaďte. Pustite si vianočnú hudbu a nasávajte tú vianočnú atmosféru. Tak, môžeme sa vrhnúť na otázky. 

1. Máš už kúpené všetky vianočné darčeky?

Áno, mám všetky, a ako vždy s predstihom. Nikdy nekupujem darčeky na poslednú chvíľku . Pretože je to stresujúce a nemám na to nervy. V predošlom článku som o darčekoch a tipoch na nich písal, link vám dám pod článok.

2. Tvoj najobľúbenejší vianočný film, rozprávka?

Vždy budem stáť za tým, že slovenské a české staré vianočné rozprávky sú najlepšie a bezkonkurenčné. Pre mňa najobľúbenejšia vianočná rozprávka sú Tri oriešky pre Popolušku. 

3. Tvoj Vianočný album, bez ktorého by tvoje Vianoce nemohli fungovať.

Môj najobľúbenejší album je od interpreta Michaela Bublého - Christmas. Tento album mi vždy dodá vianočnú atmosféru a je pre mňa nenahraditeľný. 

4. Koľko vianočných albumov vlastníš?

No, momentálne ich je deväť kusov. Tri platne a šesť cédečiek.

5. Tvoja aktuálna najobľúbenejšia vianočná pesnička?

Tento rok som si zamiloval pesničku Snowman z albumu Everyday is Christmas od interpretky Sia, ktorý taktiež nájdete v rubrike Xmas Music. Prečo práve túto skladbu? Pretože obsahuje tú detskú radosť, ktorú by sme vždy mali cez Vianoce mať. 


6. Naposledy hraná vianočná pesnička v playliste? 

Po pozretí v telefóne mi vybehla pesnička Mary's Boy Child od skupiny Boney M. Krásna, pozitívne naladená pesnička a hlavne rytmická. 

7. Aký máš zatiaľ pocit z Vianoc? 

Úprimne – nie je to také veselé a šťastné, ako po iné Vianoce. Ale robím všetko preto, aby mi bolo minimálne aspoň polovične tak vianočne, ako iné roky. 

8. Kebyže máš jedným slovom opísať tvoje Vianoce, tak aké by to bolo? 

To je dosť ťažké, opísať jedným slovom niečo tak čarovné. Asi by som zvolil slovo pohodové. 

9. Akoby mali vyzerať tvoje vysnívané, ideálne Vianoce? 

Asi niekde v horách, kde je drevený domček, v ňom krb a vysoký, mohutný stromček, s rodinou a priateľmi, v pohodovej a radostnej atmoške. 

10. Máš nejaký vianočný album, ktorý by si chcel, alebo plánuješ zakúpiť? 

Tých albumov je neskutočne veľa, no páči sa mi a určite si plánujem zakúpiť tohtoročný vianočný album od Johna Legenda. Famózny album, jednoznačne odporúčam. 

11. Tvoj prvý zakúpený vianočný album . 

Doteraz si to pamätám, bol to album Under the Mistletoe od Justina Biebera. Album, ktorý každoročne vyťahujem. 

12. Ktorá vianočná pesnička ti lezie na nervy, respektíve ju nevieš vystáť? 

Pesnička, ktorú nie že nemusím, ale absolútne si ju nepúšťam, nevyhľadávam a ani ju neriešim, dokonca keď hrá tak ju nevnímam, je skladba ŠŤASTNÉ A VESELÉ od Dominiky Mirgovej. 

13. Najobľúbenejší vianočný klip? 

Všetky, ktoré vyšli z albumu Under the Mistletoe od Justina Biebera. Nikdy neomrzia, rovnako ako album. 

14. Dodržujete tradície cez Vianoce, na Vianoce? 

Samozrejme, bez toho by neboli Vianoce. Plánujem sa v nedeľu, v poslednom vianočnom článku, venovať tradíciám. 

15. Máš rád zimu, sneh ? 

Áno, mám rád, ale len od 1. decembra do 1. Januára . Potom už chcem jar, svetlo a teplo. 

Tak, toto bolo pätnásť náhodných, vianočných otázok. Dúfam, že sa vám to páčilo. Snažil som sa to stručne a jasne napísať, aj keď všade sa nedalo. Kľudne do komentára sa môžete ďalej pýtať otázky, ktoré tu nezazneli. Rad vám na nich odpoviem. 

XMAS MUSIC články: 

Môj Instagram: 

Facebook stránka: 

Krásny a oddychový deň, plný radosti a pozitívnej nálady, prajem vám všetkým. LUKEY 

  • Share:

You Might Also Like

2 Comments

  1. No ja mám stromček od novembra lebo som šibnutá :D a nezdá sa ti že staré vianočné pesničky sa držia viac ako nové a nikto nevie dať poriadný vianočný hit?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne toto som si aj ja všimol :) a keď niekto dá nový vianočný album tak sú všetky pesničky staré, rovnaké len žánrovo iné :) tiež čakám že jedného dňa takú novú pecku, originálnu nájdem :)

      Odstrániť