CD, LP mesiaca November Britney Spears album In the Zone

By LukeyLB - decembra 06, 2017


Mesiac november nám docválal do konca. A začal nám čarokrásny december, plný adventu a vianočnej atmosféry. Preto aj CD, LP mesiaca bude v duchu vianočnej pohody. November bol v znamení úžasnej, ikonickej interpretky, ktorá vždy predvedie nezabudnuteľnú a nenapodobiteľnú show. Vždy je to zážitok na cely život. 

Interpretka na mesiac november je Britney Spears. Britney má neskutočné dobré albumy. Tento mesiac je najviac hraný album v mojom prehrávači In the Zone. Tento album je obohatený ikonickými piesňami, ktoré kedy Britney mala. Dokonca môžem s istotou povedať, že tento album je jej zatiaľ najlepší, aký kedy mala. Aj keď je to obdobie, na ktoré asi veľmi dobre nespomína. Každého človeka zlé chvíle posúvajú dopredu. 


Späť k albumu, tento album je neskutočne návykový. V hlave mi stále dokola hrali piesne z tohto albumu . Až tak, že som ich nemohol vypustiť z hlavy. Jediná vec, ktorá mi momentálne pomohla je adventné obdobie. Tento album je vhodné počúvať všade. Myslím si, že sa vám neskutočne rýchlo dostane pod kožu. Pretože tóniny tohto albumu rozhýbu aj toho najhoršieho tanečníka. 


Pieseň, ktorú som vybral ako reprezentatívnu skladbu tohto albumu, je Toxic. Aj keď, je to dosť ťažké, pretože na albume sa nachádza neskutočne veľa úžasných pesničiek. Všetky piesne na albume majú rovnakú váhu. Nie je tam žiadna, ktorá je viac. No keby som mal vybrať tú najviac reprezentatívnu, tak určite Toxic. Pretože je veľkou súčasťou tohto albumu a dokonca si neviem predstaviť, že by ju neobsahoval tento album. Na albume sa nachádza ešte jedná pieseň, ktorú si neviem predstaviť, že by ju niekto iný spieval, a tou je Everytime. Táto pesnička Britney neskutočne sadla. Niet interpreta, ktorý by ju dokázal nahradiť. Everytime je pieseň, ktorá je už súčasťou Britney. 

Na albume sa podujala aj interpretka Madonna. Kráľovná Popu, ktorá dodala tomuto albumu tu správnu sviežosť. 

Aby sme ostali trocha verní vianočnej tematike a zároveň aby som vás naladil na vianočnú atmosféru. Aj Britney má vianočnú pesničku, ktorú prespievala, volá sa My Only Wish. 


Dnes máme 6.12 a to znamená, že je Mikuláša. Deň kedy sa obdarúvajú nie len deti, ale aj dospelí dobrou sladkosťou. Dnes je dovolené porušiť všetky plánované stravy a diéty. Dajte si sladké je to dobré na nervy a uvoľnenie :) 







Prajem krásneho a oddychového Mikuláša. Nech všetci prežívame úsmev a radosť a máme tú správnu iskru v očiach, ako tie malé detičky. Pekný zvyšok dňa. LUKEY

  • Share:

You Might Also Like

0 Comments