Movie album Harry Potter

By LukeyLB - septembra 26, 2018




Máme tu druhú filmovú stredu a pripravil som si pre vás inšpiráciu, ktorá vám vytvorí tu správnu jesennú atmosféru a pohodu. Dnes som pre vás nachystal famózny Soundtrack, ktorý mi vytvoril veľkú radosť, keď som zistil, že sa to dá kúpiť. Zatiaľ som zobral len jeden album na skúšku, no plánujem dokúpiť aj ostatné. Samozrejme ak vás to bude baviť, tak postupne pridám články sem na blog. Môžete mi dať vedieť do komentára, či vás to zaujíma. 

Soundtrack, ktorý ospevujem a ktorý som si dnes pre vás pripravil, je k filmu Harry Potter. Takto vám poviem, myslím si, že Harry Potter je u mňa na samostatnú rubriku. Pretože zbožňujem tento film a som jeho veľkým fanúšikom. Bohužiaľ, myslím si, že až fanatikom. No každý človek musí byť na niečo veľmi závislý . Taktiež mám pár tetovaní z Harryho Pottera, ktoré zdobia moje ruky. Aby sme boli trocha presnejší, album sa nazýva Harry Potter The Deathly Hallows, je to part 1. Taktiež som sa rozhodol dať tento album do rubriky Halloween ako inšpiráciu. Pretože si myslím, že tento album je stvorený na Halloween párty, a taktiež je to veľká inšpirácia na Halloween kostým. Neviem ako vy, ale vždy od prvého októbra pozerám postupne všetky časti.

Zoznam pesničiek, ktoré sa nachádzajú na tomto čarovnom albume, je nasledovný: Obliviate, Snape to Malfoy Manor, Polyjuice Potion, Sky Battle, at the Burrow, Harry and Ginny, The Will, Death Eaters, Death Eatersdobby, Dobby, Ministry of Magic, Detonators, the Locket, Fireplaces Escape, Ron Leaves, The Exodus, Godric's Hollow Graveyard, Bathilda Bagshot, Hermione's Parents, Destroying the Locket, Ron's Speech, Lovegood, the Deathly Hallows, Captured and Tortured, Rescuing Hermione, Farewell to Dobby, The Elder Wand. 


Na celom albume sa podujal interpret Alexandre Desplat, ktorý dodal ten pravý dramatický, francúzsky štýl. 

Hercov, ktorí sa podieľali na filme je neskutočne veľa, preto ich vyberiem len pár. Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Tom Felton, Bonnie Wright, Maggie Smith, Helena Bonham Carter,Ralph Fiennes, Michael Gambon a taktiež herec Alan Rickman, ktorý, bohužiaľ, už nie je medzi nami. 

Jednoznačne veľké poďakovanie patrí aj úžasnej spisovateľke Joanne K. Rowlingovej, bez ktorej by sa to celé neuskutočnilo. 

Najobľúbenejšou postavou celého filmu je pre mňa záporná postava Bellatrix Lestrange, ktorú stvárnila herečka Helena Bonham a zahrala to fakt famózne. 

Je pre mňa dosť ťažké vybrať vo filme obľúbenú pasáž, keďže zbožňujem každú jednu časť. No predsa len som vybral jednu, a to je tá, v ktorej sa rozpráva príbeh o daroch smrti. Samozrejme aj konečný boj je vzrušujúcou a napätou situáciou. 

Myslím si, že o propagácii celého filmu ani nemusím hovoriť. Stačí, keď to napíšem jedným slovom, ktoré to vystihuje, a to je “svetová”. Pretože doteraz pokračuje a myslím si, že ešte stále aj bude pokračovať propagácia. 

Kde som CD kúpil: 

Lída Baarová článok: 

Prajem vám krásny a úspešný deň. Nech vás pozitívna a dobrá nálada sprevádza celým týždňom. LUKEY 

  • Share:

You Might Also Like

0 Comments