Recenzia na album Believe - Justin Bieber

By LukeyLB - marca 25, 2018




Dnešná nedeľňajšia recenzia bude pre mňa výnimočná, pretože album, ktorý som si dnes pre vás pripravil, je môjmu srdcu neskutočne blízky. Dokonca to bol môj prvý album, ktorý som si kúpil. Tento album odštartoval moju zbierku CD. Album, ktorý som si dnes pripravil na pravidelnú nedeľňajšiu recenziu, je úžasný a jedinečný. Názov a popis celého albumu je totožný aj obsahu, čiže pesničkám. 

Dnešný deň nám recenziou spríjemní Justin Bieber a jeho fantastický album Believe. Ako hovorím, tento album je mi najviac zo všetkých srdcu blízky. Nielen obsahovo, ale aj výzorovo je album dokonalý. Preto sa nachádza v mojej zbierke aj CD a aj platňa. Dlho tento album stál v poličke, no ako som si kúpil platňu, tak odvtedy stále tento album počúvam. Dokonca som zistil, že tento album má stále baví. Naozaj kvalitný a úspešný album. Myslím si, že Justin môže byť na tento album hrdý. Podľa mňa ho tento album dosť posunul v kariére a mnohí ľudia po ňom zmenili názor na Justina.

Ako hovorím, tento album obsahuje úžasné a kvalitné pesničky, ako sú: All Around The World, Boyfriend, As Long As You Love Me, Catching Feelings, Take You, Right Here, Fall, Die In Your Arms, Thought Of You, Beauty and a Beat, One Love, Be Alright, Believe. 

Mal som v pláne nevybrať žiadneho favorita, pretože tento album je celkovo úžasný a ako celok je sám favoritom. No nakoniec som sa rozhodol, že vyberiem pár pesničiek, ktoré sú troška vyššie, no stále považujem album ako celok za jednoznačného favorita. Samozrejme, ako vždy, neviem vybrať iba jednu skladbu. Pesničky, ktoré som vybral sa nazývajú: All Around The World, Boyfriend, As Long As You Love Me, Take You, Beauty and a Beat. Tieto pesničky sú o troška vyššie ako ostatné, no bez tých ostatných nie sú to, čím majú byť. Bez tých ostatných skladieb to nie je ten správny album.


Na albume sa podujali aj iní interpreti, ako sú: Ludacris, Big Sean, Drake, Nicky Minaj, ktorí dotvorili zvyšok show a repu. 

Klipy k jednotlivým pesničkám, ktoré Justin vydal, sú nadčasové, trendy a vkusné. No najviac sa mi páči klip Beauty and a Beat. Ten klip je úžasný, svieži a rytmický, má tu správnu šťavu. 

Obal k tomuto albumu sa mi páči. Justin dokáže vždy zladiť obal a aj názov tak, že vždy vyjadruje celý album a vytvára tú poslednú bodku celého albumu a tvorby. 

Justinove koncerty sú zážitkom na celý život. Pretože tam je taká atmosféra, ako keby to bola jedna veľká a šťastná rodina. Koncerty obsahujú plno emócií, či už zo strany Justina, alebo aj od publika. Úžasná atmosféra, plná zimomriavok a radosti, neopísateľných momentov. Jeho hra na klavíri alebo gitare je famózna. 

Justin vydal k tomuto albumu aj „brata“ v podobe Acoustic verzie, ktorá je famózna. Tento album môžeš nájsť aj na blogu v rubrike pohodová hudba. Samozrejme link na konci článku. Tak isto tam nájdete link aj na celú collection Justina Biebera, ako aj iné články o jeho tvorbe, ktoré sa nachádzajú na blogu. 

Ak máte Justinovi tvorbu radi, jednoznačne vám tento album odporúčam, pretože ako sa opakujem po stý krát, je to fantastický a úžasný album. 

Justin chystá nové pesničky, nový album, na ktorý sa neskutočne teším. A už teraz viem, že bude úžasný rovnako, ako aj jeho predchádzajúce albumy. 

Kde CD, LP kúpiť: 

Justin články: 

Prajem vám krásnu a oddychovú nedeľu, plnú úžasných a príjemných tónov. LUKEY 

  • Share:

You Might Also Like

2 Comments

  1. Ahoj :) trochu mi vadi, ze cely clanok je v podstate dookola obmena par tych istych slov "uzasne, dokonale, perfektne.." Zle sa to cita, ked sa casto opakuju tie iste slova a frazy. Bolo by prijemnejsie napisat aj negativnu kritiku, clanok znie potom objektivnejsie.
    Paci sa mi, ako si to rozdelil na sekcie "videoklip.." dobra je tiez tema, ktoru si si vybral, lebo vidno ze vies o com hovoris a tema je ti blizka.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj :) ďakujem za radu :) určite sa budem snažiť to zmeniť a vyšperkovať cely obsah článkov :) prajem pekný deň LUKEY

      Odstrániť