Recenzia na album Nine Track Mind - Charlie Puth

By LukeyLB - februára 04, 2018




Dnešná nedeľňajšia recenzia bude v znamení pohody, elegancie, šarmu a veľkého relaxu. Preto dnešnú nedeľu si vychutnáme a hlavne doprajeme , kúsok pohody a relaxu. O tú sa nám postará šarmantný a talentovaný interpret, ktorý má zaujímavý hlas. Vždy, keď ho zladí s klavírom, vznikne úžasná skladba, ktorá dodá tú správnu atmosféru a veľkú pohodu. 

Dnešnú recenziu nám spríjemní interpret Charlie Puth a jeho ikonický a jedinečný album Nine Track Mind. Tento album obsahuje veľký kus pohody a relaxu. Vždy keď mám túto platňu pustenú, mám chuť na jesennú pohodu. Tóniny piesní vždy vytvárajú mojim bubienkom radosť a relax. Myslím si, že album sa mu neskutočne podaril. Dosť zaujímavo má poskladané pesničky a stále vytvárajú ako celok zaujímavý koncept.


Ako hovorím, album obsahuje dosť kvalitné pesničky, ktoré majú veľké čaro pohody. Na albume sa nachádzajú pesničky ako: One Call Away, Dangerously, Marvin Gaye, Losing My Mind, We Don't Talk Anymore, My Gospel, Up All Night, Left Right Left, Then There's You, Suffer, As You Are, Some Type Of Love, See You Again, Nothing But Trouble. 

Pesnička, ktorú som vybral ako môjho favorita a ktorá je pre mňa reprezentatívna a dokonca som ju najviac počúval, sa volá We Don't Talk Anymore. No keďže som to ja, ktorému sa ťažko vyberá favorit z takej veľkej škály dobrej hudby, tak som vybral ešte jednu skladbu, ktorá má rovnakú váhu ako prvá, a tá sa nazýva See You Again. Tieto skladby obsahujú to veľké čaro pohody a relaxu a myslím si, že sú to pesničky, ktoré keď hrajú v rádiu, alebo TV, tak ich málokto prepne. 


Určite nemôžem zabudnúť spomenúť úžasných interpretov, ktorí sa podieľali na tomto albume, a to sú: Selena Gomez, Meghan Trainor, Shy Carter, Wiz Khalifa, ktorí dodali jednotlivým pesničkám tu správnu šťavu. Dokonca by som povedal, že iných interpretov na danú pesničku, si neviem predstaviť. Pretože je to neskutočne originálne a výnimočné podanie kvality. 

Musím povedať, že celkový výzor a obal albumu je zaujímavý. Dokonca, taký, že tá žltá tak svieti, aby celý album nikto v obchode neprehliadol. Na jednej fotke si môžete všimnúť, že je trocha vysunutý obal, kde je platňa uložená. Neskutočne má to baví, keď to je len tak kúsok vysunuté. Zaujímavo to ukáže. Preto obal hodnotím kladne. 

Koncerty Charlie Puth. Musím sa priznať, že som jeho koncerty nesledoval. Netuším prečo a ani mi to akosi nenapadlo. No jeden koncert som videl, aj keď to bol koncert Seleny Gomez . Spoločne zaspievali pesničku We Don't Talk Anymore a jednoznačne môžem povedať, že ma to očarilo, bolo to pekné a kvalitne naspievané. 

Ako hovorím, tento album obsahuje čaro pohody a relaxu, preto ho odporúčam na jesenné obdobie. Ale samozrejme, že do zbierky jednoznačne tento album patrí. 

Charlie Puth tento rok vydáva nový album, na ktorý sa veľmi teším. Pár pesničiek, už pustil do sveta a musím povedať, že sú kvalitné a chytľavé.

Kde LP kúpiť: 

Charlie Puth článok: 

Prajem vám pohodovú, oddychovú nedeľu plnú relaxu a radosti. Načerpajte veľa energie do nového týždňa. Peknú nedeľu všetkým. LUKEY

  • Share:

You Might Also Like

0 Comments