Recenzia na album Joanne - Lady Gaga

By LukeyLB - decembra 20, 2017


Dnešná recenzia bude pokračovať v duchu Vianoc, pretože Vianoce sú už za rohom. Interpretka, ktorú som vám na dnes vybral, je neskutočne talentovaná a originálna. Presne ako aj dnešný album. O tom svedčí aj to, že na blogu sa už objavila v dvoch článkoch. Tento už bude tretí a určite môžem povedať, že nie posledný. 



Interpretka dnešnej vianočnej recenzie je Lady Gaga a jej fenomenálny album Joanne. Na tento album nemám slov. Je úžasný, ikonický, elegantný a charizmatický, ako je aj Gaga. Musím uznať, že je to niečo iné, ako jej predošlá tvorba. Jednoznačne si myslím, že je to dobrá zmena a kvalitná tvorba. Ako hovorím, na tento album nemôžem povedať absolútne nič negatívne. Je to veľký obraz Gagy. Vložila do albumu veľký a nový kus seba. Pracovala veľmi poctivo na albume a vidíme výsledok, ktorý je neskutočne dobrý a môže sa ním hrdo pýšiť. Kvalita, vkus a originalita, akú Gaga vložila do tohto albumu, sú neskutočné. 


Na albume sa nachádzajú úchvatné pesničky. Tak dobre poskladaný album som už dávno nevidel.
Pesničky, ktoré tento album obsahuje, sú: Diamond Heart, A-Yo, Joanne, John Wayne, Dancin' in Circles, Perfect Illusion, Million Reasons, Sinner's Prayer, Come to Mama, Hey Girl, Angel Down, Grigio Girls, Just Another Day, Angel Down (work tape). Veľmi ťažké bolo vybrať favorita tohto albumu. 

Pesnička, ktorú som nakoniec vybral ako favorita, je Million Reasons. Myslím si, že táto pesnička prešla celým svetom, či v rádiách, alebo televízii, či na internete. A jednoznačne si myslím, že je najsilnejšia z celého albumu, či emotívne, alebo kvalitou. Príde mi, že Gaga najviac emócií vložila do tejto piesne. 


Klipy k jednotlivým pesničkám vystihujú podstatu a emóciu skladieb. Páči sa mi prepojenie pesničiek Perfect Illusion a Million Reasons, kde klipy majú odlišný koncept, no zapadajú do seba ako skladačka. Veľmi pekné prepojenie. Určite nemôžem nespomenúť klip k piesni John Wayne, kde Gaga ukázala svoju originalitu. Musím povedať, že Gaga má vždy klipy zaujímavé a originálne. Mám pocit, že to hraničí až s moderným umením. 

K celému albumu vyšiel aj film Gaga: Five Foot Two, ktorý je dosť na zamyslenie. V ňom sa Gaga bojí, že tento album fanúšikovia a spoločnosť nezoberú a neuznajú. Absolútne nemusela mať obavy, album je úžasný a vrelo ho odporúčam. Myslím si, že je to album vhodný aj ako darček, ak stále nemáte kúpené darčeky. 



Moja Facebook stránka: https://www.facebook.com/lukylukqwas/



Prajem vám krásny zvyšok dňa. Plno radosti a vianočnej atmosféry v kruhu najbližších. LUKEY

  • Share:

You Might Also Like

0 Comments