Recenzia na album Journals - Justin Bieber

By LukeyLB - novembra 29, 2017



Máme tu prvú tohtoročnú vianočnú recenziu. Neviem ako vy, ale ja neskutočne zbožňujem Vianoce. Preto už dnes som si pre vás pripravil recenziu na normálny album, no s nádychom vianočnej atmosféry, aby som vás navnadil na čaro krásnych Vianoc. Dokonca aj príroda nám ukazuje, že december sa blíži. Vonku nám ligotavý sneh prikrýva zem. A studený vánok nám vyčaruje na tvárach červené líca. 

Dnešná recenzia bude biela ako snehový vánok. Pripravil som si pre vás album Journals od úžasného, talentovaného, kanadského interpreta Justina Biebera. Tento album obsahuje neskutočne veľa emócií, ktoré vytvárajú siluetu krásnych a rytmických piesní. Myslím si, že Justin vložil do tohto albumu veľký kus svojho srdca. A z toho vyšiel tento album, ktorý je rytmický a emotívny. 



Pesničky, ktoré obsahujú tento album, ma neskutočne bavia. Povedzme si na rovinu, ktorý album mňa nebaví od Justina :) Môžem s istotou povedať, že všetky. Na albume sa nachádza 15 piesní. Totálne všetky zbožňujem, nedokážem dokonca vybrať favorita tohto albumu. Na albume sa podieľali aj iní interpreti, ako sú: R. Kelly, Lil Wayne, Future, Big Sean a mnoho iných. Užasne vyzdvihujú tú repovú čast. 


Myslím si, že dizajn tohto albumu nám môže symbolizovať tú čistotu, akou je aj sneh, ktorý sa krásne ligoce. Tá biela farba nám evokuje krásny pocit čistoty. Každá pesnička má svoj symbol, ktorý danú pieseň reprezentuje, dokonca si myslím, že aj vyzdvihuje. Sú nakreslené fialovou farbou, ktorá je Justinovou najobľúbenejšou. Fialová farba dokresľuje jednoduchý, no elegantný dizajn, ktorý tento album rozhodne má. 

Tento album som ako CD nikde nevidel, preto ho mám ako platňu. Dokonca je to moja prvá platňa, ktorú som mal a ktorú som púštal na mojom gramofóne. 

December sa nám blíži a tak isto aj dni adventu. Preto som si pre vás pripravil vianočné články, aby som vás naladil na to krásne a magické čaro Vianoc.

Stále sa môžete zapojiť do Vianočnej sútaže o CD nového albumu Taylor Swift na Instagrame Universalmusicsk.

Kde LP kúpiť:
 http://www.markman.sk/shop/action/productdetail/oc/3668828/product/bieber-justin.xhtml

Môj Instagram: https://www.instagram.com/lukybitch/

JB články:
https://lukybitchlukqwas.blogspot.com/2017/11/recenzia-na-album-purpose-justin-bieber.html
https://lukybitchlukqwas.blogspot.com/2017/09/pohodova-hudba-justin-bieber-believe.html

Link súťaže: https://www.instagram.com/p/Bb14O-XDQum/?taken-by=universalmusicsk

Prajem vám krásny a oddychový zvyšok dňa. LUKEY

  • Share:

You Might Also Like

0 Comments