Recenzia na album Konvicted - Akon

By LukeyLB - januára 14, 2018




Dnes máme nedeľu. Preto som si ako vždy, pripravil recenziu na album. Dnešná recenzia bude v duchu spomínania na detstvo. Album, ktorý som si dnes pre vás pripravil je album, ktorý je starý už dvanásť rokov. No stále si skladby, ktoré obsahuje, rád pustím. Vždy keď počujem nejakú pesničku z tohto albumu, mi napadnú spomienky na detstvo. Dúfam, že aj vám nejaká tá spomienka pri tomto albume napadne.

Album, ktorý som myslel a zároveň je pre mňa nostalgiou, je Konvicted od interpreta Akona. Ako hovorím, tento album je pre mňa spomienka na detstvo, keďže vyšiel v roku 2006. Preto keď som v obchode videl tento album, tak som ho hneď musel mať. Myslím si, že na to obdobie, to bola kvalitná hudba. Dokonca si myslím, že ani dnes by nebola na zahodenie. Určite ich môžete zachytiť v rádiách aj dnes. Pretože sú to známe a kvalitné hity.

Na albume sa nachádzajú dobré pesničky, ako sú: Shake Down, Blown Away, Smack That, I Wanna Love You, The Rain, Never Took The Time, Mama Africa, Ican't Wait, Gangsta Bop, Tired Of Runnin’, Once In a While, Don't Matter, Gringo. 

Favoritom tohto albumu je pre mňa pesnička Smack That. Čo dodať, nostalgia ako vyšitá. Vždy pustené na hrubom mobile, ktorý bol tlačidlový. Pri tejto pesničke sa mi vybavia úžasné spomienky na detstvo. 


Na albume sa podujali aj iní interpreti, ako sú: Styles, Eminem, Snoop Dogg, ktorí dodali k tým pesničkám rep, ktorý robil skladbu zaujímavejšou. 

V klipoch mi príde, že Akon chcel ukázať podstatu černocha v živote. Či tú kladnú, alebo zápornú a myslím si, že sa mu to podarilo a bolo to celé zaujímavé a jedinečné. 

Jednoznačne tento album odporúčam. Je vhodný na nejakú párty, ale hlavne ak ste v mojom veku, tak aj na spomienky na radostné chvíle v detstve, ktoré ste prežili. Kľudne mi môžete do komentáru napísať, ktorá je tá vaša pesnička, ktorá vám pripomenie detstvo. Samozrejme to môže byť aj iný interpret, album, pesnička. 

Kde CD kúpiť:

Peknú nedeľu všetkým, plnú spomienok na detstvo a radosti. LUKEY

  • Share:

You Might Also Like

0 Comments