Recenzia na album Rainbow - Kesha

By LukeyLB - decembra 27, 2017



Po Vianociach je čas na pokoj a oddych, načerpanie energie na Silvestrovskú zábavu. Preto by som vás chcel trocha navnadiť, navodiť správnu náladu. A odporučiť nejakú tú hudbičku na Silvestrovský večer. Pretože k večeru plnému zážitkov, radosti a zábavy, nám nemôže chýbať hudba, ktorá rozprúdi krv v žilách. Dnešnú inšpiráciu na Silvestra zoberieme v podobe recenzie.

Dnešná recenzia bude čerstvou novinkou. Pretože album, ktorý som si pre vás pripravil, je vydaný v tomto roku. Je to album, ktorý zmenil celú interpretku. Tento album obsahuje množstvo pohľadov na svet cez dnešnú interpretku. Interpretka, ktorú mám na mysli, je Kesha a jej úžasný, novodobý album Rainbow. Tento album obsahuje čistý pohlaď Keshy na svet. Kesha vyjadrila pomocou piesní svoj pocit, postoj k svetu. Jednoznačne môžem povedať, že Kesha do tohto albumu vložila aj svoje emócie. Dokonca si myslím, že pomocou albumu povedala svoj názor na všetko. Tento album sa jej neskutočne podaril. Je to fakt špičkový album, ktorý obsahuje kvalitné skladby. 




Na albume sa nachádzajú dobre poskladané pesničky. Ako sú: Bastards, Et ’Em Talk, Woman, Hymn, Praying, Learn To Let Go, Finding You, Rainbow, Hunt You Down, Boogie Feet, Boots, Old Flames (can’t hold a candle to you), Godzilla, Spaceship. Pesničku, na ktorej si neskutočne ulietam a najviac ju počúva, je Woman

No skladba, ktorá reprezentuje celý album, je jednoznačne Praying. Táto pieseň obsahuje neskutočne veľa emócií, je to neuveriteľne silná pieseň. Túto pesničku kvalitne a krásne zaspievala aj na živo v show Starring Jimmy Fallon. Nemôžem nespomenúť jej reprezentatívny spevácky výkon aj na jej koncerte, kde zaspievala úžasne skladbu Woman.


Klipy k pesničkám sú presne to, čo od nich fanúšikovia Keshy očakávajú. Plné zaujímavých a nerealistických kulís, ktoré vytvárajú čaro. 

Na albume sa podujala úžasná country interpretka Dolly Partonová, ktorú zbožňujem. Dodala veľkú radosť na tvári s jej country hlasom. 

Pesničku, ktorú by som ešte chcel pripomenúť, je Good Old Day, ktorú môžete nájsť na albume Gemini od interpreta Macklemora. Síce tento album od Keshy neobsahuje túto skladbu, no myslím si, že je súčasťou tohto albumu. 

Jednoznačne tento album môžem odporučiť, či už ako album na Silvestrovskú zábavu, alebo pre spríjemnenie každodennej práce. 


Prajem vám pekný a oddychový zvyšok dňa. LUKEY

  • Share:

You Might Also Like

0 Comments