Recenzia na album Illuminate od Shawna Mendesa

By LukeyLB - októbra 15, 2017




Album, ktorý jednoznačne vliezol ľudom pod kožu. Interpret Shawn Mendes a jeho pôvabný a fantastický album ILLUMINATE. Myslím si, že tento album totálne opisuje a vystihuje interpreta. Je to svieža a rytmická bomba, ktorá rozprúdi všetkým krv v tele. Na obale tohoto albumu je Shawn, ktorý drží gitaru. Myslím si, že pre neho je gitara ako stvorená. Krásne sa dopĺňajú a vytvárajú úžasnú tóninu. Piesne na tomto albume sú fantastické, úplná droga pre uši. Jeho hudba sa hodí pri akejkoľvek práci. Preto som sa snažil vystihnúť na fotke prácu, pri ktorej nám jeho hudba spríjemňuje chvíle. Neviem ako vy, ale ja určite pri varení, alebo pečení, musím mať pustenú hudbu. Vlastne pri každej činnosti, ktorú vykonávam,. Pretože hudbou žijem. Určite nemôžem nespomenúť jeho fantastické klipy, koré vystihujú krásu a podstatu piesní. Ako hovorím, na albume mám rad všetky piesne. Čo dodať, další kanadský spevák, ktorý je talentovaný a má zlato v hrdle. 

Jeho úžasný hlas sme mohli počuť naživo vo Viedni, kde odpálil svoj koncert, ktorý mal užasnú atmosféru a emóciu každého fanúšika. Určite sa teším na jeho další album, ktorý jednoznačne bude plný pôvabu a emócií. 



Máme tu nedeľu, deň pokoja a oddychu. Zahoďte za hlavu všetky problémy a práce a užívajte krásne chvíle s rodinou a priateľmi. LUKEY

  • Share:

You Might Also Like

0 Comments