CD, LP Mesiaca Február Kygo Cloud Nine

By LukeyLB - marca 07, 2018




Mesiac február nám priniesol veľa veľkých zmien v počasí, preto dúfam, že v nasledujúcom mesiaci budeme mať viac slniečka a tepla. Aby okolo nás prúdila pozitívna a radostná atmosféra. K tej správnej atmosfére nám dopomôže aj správna hudba. Ako hovorím, mesiac február mal škaredé, depresívne počasie, ktoré spôsobovalo veľký útlm a únavu. Jediná vec, ktorá mi pomohla prekonať toto škaredé počasie, bola hudba. 

Máme začiatok nového mesiaca a mne nič iné nezostáva, ako vybrať favorita, album, ktorý som za mesiac február najviac počúval. Album, ktorý som vybral je letná bomba, ktorá má trocha navnadila na letnú pohodu. Pohodu, ktorá nám zlepší náladu a vyčarí veľký úsmev na perách. Album má názov Cloud Nine od interpreta Kygu. Tento album som najviac počúval pri cvičení. Dodáva mi veľkú energiu a letný nádych, dokonca by som povedal, že mi dodáva tu správnu letnú atmosféru, plnú slnka, tepla a voľného času. 


Ako vnímam Kygu? Pre mňa je Kygo najlepší a najkreatívnejší DJ, ktorý sa nachádza na DJ scéne. Zbožňujem jeho kreatívne pesničky, ktoré sú spojené s klavírom. Príde mi, že jeho pesničky obsahujú niečo také neopísateľné, čo ma vždy baví a láka. Zbožňujem, ako spája jednotlivé nástroje, spevy, ktoré sa nehodia k sebe, no vytvárajú niečo úžasné. A tým je aj album Cloud Nine. Veľká bomba, ktorú netreba ani opisovať, stačí si ju vypočuť. 

Vybrať z tohto albumu favorita, je pre mňa nemožné, pretože pesničky, ktoré tento album obsahuje, sú úžasne a ako celok to vytvára niečo neopísateľne a skvelé. 

Na albume sa podujalo veľa interpretov, keďže je to DJ, tak má to logiku. No jedna skladba, ktorá sa nazýva Intro, je klavírne dielo, ktoré naštartuje celý album. Myslím si, že je to veľmi originálne a jedinečné. 

Kygo sa jednoznačne ešte na tomto Blogu objaví, pretože jeho hudbu zbožňujem a beriem ju ako veľkú inšpiráciu. 

Nový mesiac sa nám rozbehol a ja len dúfam, že nás prekvapí slnečnými a krásnymi dňami, plnými radosti, dobrej nálady a novej hudby, ktorá nám ešte viac spríjemní náročné dni. 


Prajem vám pekný deň a úspešný mesiac marec, plný slnečných dní, radosti a neopísateľných zážitkov a samozrejme, nech vás hudba sprevádza vašimi dňami. LUKEY

  • Share:

You Might Also Like

0 Comments