Halloween music party The Weeknd Starboy

By LukeyLB - októbra 29, 2017








































Halloween atmosféra pokračuje aj tu u nás na blogu. Dnešný článok nebude žiadny tutoriál, ako si vyrobiť masku. Žiadna inšpirácia, ani postup pri vytvorenie masky na Halloween. Na tomto blogu je inšpirácia k hudbe na Hallowen party. Dnešný album bude melodický čarovný. Presne taký sa hodí na Halloweenskú party. Album Starboy od interpreta The Weeknda rozhodne nemožno vynechať v našej rubrike. Na albume sú piesne, ktoré rozprúdia krv každej strašidelnej bytosti. Prinúti všetkých tancovať na parkete. S týmto albumom sa spája čierna mačka, ktorá je veľmi ikonická pre Halloween. Myslím si, že je veľkým symbolom pre Halloween. Taká ježibaba bez svojej čiernej mačky nemôže jestvovať.
Jesenné prázdniny nám začali, keďže vonku máme škaredé a chladné počasie, treba vyplniť inak volný čas. Napríklad sledovaním dobrého seriálu, filmu. Ja momentálne pozerám všetky časti Harryho Pottera, ktorý sa na toto obdobie hodí. Určite aj dobrú hororovú fantasy knihu si prečítať nie je zlé.

Čarovný večer Halloweenu sa nám blíži, preto netreba nechávať všetko na poslednú chvíľku. Tak čo, máte na tohtoročný Halloween svoju masku?



Halloween je tu čoskoro, traste sa všetky príšery. Halloweenská hudba vám rozprúdi krv v žilách.
Peknú a oddychovú nedeľu všetkým. LUKEY 

  • Share:

You Might Also Like

0 Comments