Rok 2019

By LukeyLB - decembra 31, 2019



Zhrnutie roka 2019. 


Neuveriteľné ako rýchlo ušiel. Ani som sa nenazdal a je tu koniec roka 2019. No než vstúpime tou správnou nohou do nového roka, tak by sme sa mali pozastaviť a retrospektívne si prejsť celý uplynulý rok. Pripomenúť si tie krásne chvíle, momenty, ktoré ste strávili s priateľmi, rodinou a najbližšími. Momenty, ktoré vás rozosmiali a urobili šťastnými. Zabudnúť a zahodiť preč všetky negatívne a zlé chvíle, ktoré vám sťažovali dni. Tie ukrutné dni, ktoré sa dejú každému v živote, pretože život je ako na horskej dráhe, raz ste hore a raz dole. Treba si z toho zobrať ponaučenie a byť silnejší a schopnejší sa čo najviac udržať hore, aj keď to niekedy bude ťažké a nereálne. Netreba zabudnúť, že vždy, keď „padnete na hubu“, sa dá postaviť a znova sa vzchopiť. Okrem tých krásnych momentov a zlých, ktoré sa snažíme vymazať z nášho života, je potrebné predovšetkým zamyslieť sa nad vecami, ktoré chcete v živote zmeniť, ktoré vás posunú ďalej v novom roku, pretože to je ten prvý krok k lepšiemu ja. Aj keď si myslím, že nepotrebujeme nový rok, niečo čo začne od 1. 1., aby sme chceli rapídnu zmenu. Pretože ak to naozaj chcem, tak pracujem na tom hneď a nie od niečoho počiatočného, čo to odštartuje. 


Než ukončíme samotný rok, tak chcem vybrať pár bodov, ktoré si ohodnotíme a vyberieme favoritov v podobe pesničky, albumu a interpreta, ktoré sú pre mňa tohtoročný favoritmi, takými mojimi “svätými grálmi” za rok 2019. Celé som to dal do bodov, aby som nevypisoval zdĺhavo a zbytočne. 

1. Album roka 2019: 
Tento rok bol veľmi bohatý na tvorbu jednotlivých interpretov. No v mojom srdci, a aj v mysli, tento rok našli miesto dva albumy. Prvý od Kylie Minogue - Step Back in Time: The Definitive Collection, ktorý obsahuje najpopulárnejšie a najznámejšie pesničky, ktoré Kylie vydala. No keďže neobsahuje tohtoročné skladby, tak môj druhý veľký favorit je No.6 Collaborations Project - Ed Sheeran. 

2. Pesnička roka 2019:
Myslím si, že tam asi nie je o čom premýšľať. Jednoznačne song Higher Love - Kygo a Whitney Houston. 

3. Interpret, ktorý ma tento rok milo prekvapil: 
Myslím si, že toto miesto patrí českému intepretovi Adamovi Mišíkovi, ktorý tento rok neskutočne makal na svojej tvorbe. 

4. Letná pesnička za rok 2019: 
Tento rok sa u mňa našli dvaja favoriti. Prvým je Señorita od zamilovaného páru Shawn Mendes a Camila Cabello. druhá pesnička je Acapella - Mikolas Josef ft. Fito Blanko & Frankie J. 

5. Czech,SK pesnička za rok 2019:
Túto priečku obsadil slovenský spevák Adam Ďurica so svojou fanatickou vecou Zatancuj si so mnou. 


6. Najhorší album roka 2019: 
Úprimne mi nesadol nový album od Carly Rae Jepsen - Dedicated.

7. Najhoršia pesnička roka 2019: 
Teraz ma asi veľa ľudí zabije, no pesnička, ktorá mi lezie na nervy a nedokážem si ju vypočuť, je populárna Dance Monkey - Tones and I. 

8. Song, ktorý mi stále hrá v hlave a neviem sa ho zbaviť: 
Moja najviac hraná pesnička na Spotify za tohtoročný rok: Ave Max - Sweet But Psycho. 

9. Najdepresívnejší song, bez ktorého depresívna nálada nie je kompletná: 
Krásna pesnička od Lewisa Capaldia - Someone You Loved. 

9.Speváčka roka: 
Pri tomto bode som sa trocha dlhšie pozastavil a zamyslel. Myslím si že tento rok priniesla dobrú hudbu Miley Cyrus, tak jej právoplatne patrí toto miesto, titul. 

10. Spevák roka: 
Jednoznačne Shawn Mendes. 


11.Soundtrack roka 2019: 
Bez debaty by som dal High School Musical, pretože tie songy si teraz strašne idem. No keďže to nie je soundtrack z roku 2019, tak vyberám aspoň pesničku On a Roll - Ashley O z Black Mirror, no bohužiaľ samotný film ma neoslovil. 

12. Pohodový song 2019: 
Myslím si, že veľkú pozornosť si zaslúži pesnička Lose You To Love Me od Seleny Gomez, ktorá mi spríjemňovala túto jeseň. 

13. Tohtoročné veľké prekvapenie: 
Podľa mňa je veľkým prínosom do hudobného sveta speváčka Kesha, ktorá sa tento rok aj dosť kariérne vyšplhala vďaka novými pesničkám, ktoré ma bavia a sú mega pecky. 

14. Tohtoročné veľké sklamanie:
Bohužiaľ, Ariana Grande. 

15. Objav roka 2019: 
U mňa tento rok Mikolas Josef a Ava Max. Pretože tento rok ma ich tvorba neskutočne baví. 

Tak toto bolo menšie zhrnutie roka 2019 v bodoch. Ak vám nejaký bod ešte napadne, môžete mi ho dať vedieť do komentára, rád vám naň odpoviem. 

Rok 2019 nám priniesol veľa dobrej a kvalitnej hudby, ktorá nás nielen sprevádzala, ale aj urobila veľkú radosť. Prajem vám ešte viac úspešný, radostnejší rok 2020, ktorý vám prinesie ešte viac dobrých zážitkov, príjemných chvíľ, veľa úspechov, nespočetného zdravia, a čo hlavne, veľa dobrej a kvalitnej hudby, bez ktorej by sme nedokázali jestvovať. 

Naďalej sa budeme stretávať tu na blogu, Instagrame a Facebook stránke, kde vám prinesiem moje nefalšované recenzie, plné mojich myšlienok a pocitov k danému interpretovi a tvorbe. 

Pekný deň. Lukey 

Môj Instagram: 

FB stránka: 

Tohtoročné recenzie: 

  • Share:

You Might Also Like

0 Comments